Powered By

Free XML Skins for Blogger

Powered by Blogger

You Can Get What YOu Want Here:

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.......

Only days before their wedding, Reza loses his job, he is so short of money that the wedding is postponed indefinitely. Reza finds another way out by migrating to the big city to find a job that will allow him to return to Ezora and get married. The lovers’ good-bye is surrounded by pain and devastation, but they both know they must stand up for one another… because when love is real it resists anything, even distance.

Cast : Fazura, Beego, Dynas, Zed Zaidi, Fezrul Khan, Diana Rafar, Cat Farish.
Director : Ahmad Idham

-Blog Ezora-

All Tv Series and Movie Here:-
-Siri Tv-
Free Download Tool Software:-
-BITCOMET-
Free Flv Player Software:-
-GOM PLAYER-
advertise your advertisment here:-
-IklanSenang-
Buy 'Kuih Raya:-
-KuihRaya-

-Click to Join Community-

-Click to Join Forum-

Friday, July 11, 2008

Busan kan ujung mggu tanpa ezora...

hai...korang semua ari nie pekaba?? harap semua sihat la hendak nye ye...huhu....
oleh kerane ari ni,lusa n tulat xde cite ezora maka korang cite la gosip2 mengenai artis2 yg berlakon dalam cite nie...ape2 saje....korang jugak diperlawa memperkenalkan diri di blog nie....
korang sent kat komen nama,tempat,mane u all tau pasal site nie n komen pasal blog nie....
harap u all enjoy la dgn site nie ye....

Thursday, July 10, 2008

Ezora Episode 32

EZORA episod 32
Episod kali ni mmg betul2 suspen. Can't wait for next episode. Pak Zaki kena tembak ngan Oni. Pergelutan antara Leeya ngan Salmah mak Adreen berakhir dengan tragedi (dua2 jatuh tangga). Leeya keguguran dan Kak Sal tertikam ngan pisau. Lagi kisah perkahwinan Ezora ngan Adreen. Ezora tak datang wedding lepas dapat call dari Reza. Oni nak kahwinkan Adreen ngan Nadia lak malangnya cancel atas sebab2 tertentu. Nasib baik time tu Kak Ton bagitau Oni yang Ezora tu cucu dia. Anak kepada Salmah dan pak Zaki. Mak Adreen meninggal. Adreen ajak Ezora lari. Setahun kemudian........bersambung next week.

ape ek akan jd pas nie punye episode...???

Part 1:-



Part 2:-



Part 3:-



Part 4:-

Ape rase-rase korang yg berlaku dalam cite nie...???

korang bg la tau kat sini ape yg korang rase yang akanterjadi lepas nie dalam cite Ezora nie....kite kongsi ramai-ramai ape yg anda rase tu...ok....

Ezora Episode 31

EZORA episod 31
Kak Ton dah start suka balik kat Bob lepas accident kete episod lepas dan setuju nak kawin. Ezora lak dapat tau Leeya betul2 pregnant dan bercadang untuk tinggalkan Reza . Madam Ezzah syak something wrong dengan kandungan Leeya pasal plan asal pregnancy bertukar jadi real. Siapa bapa kandungan tu masih misteri(adakah itu anak Badree??). Leeya dapat tahu Sal gila bukan ibu kandung dia tapi Adreen.

komen la yer...

Part 1:-



Part 2:-



Part 3:-



Part 4:-

Ezora Episode 30

EZORA episode 30
Episod kali ni buat aku makin pening. Adreen dapat tau adik dia Leeya pregnent and nak buat abortion. Dia pon pergi jumpa si Reza siap kasi warning. Reza tak caya so dia pon call Ezora suruh jangan caya kalau ade orang cakap Leeya preggy. Leeya tu rasanya pregnent bukan anak Reza tapi si Bad. Oni call Nadia suruh balik KL kalau dia nak kawin ngan Adreen. Tu aje detail boleh tengok kat TV3 online.


kalau boleh pas tgk bg la komen mcm mane dgn cite untuk episode kali nie...

Part 1:-



Part 2:-



Part 3:-



Part 4:-

Ezora Episod 29

oleh kerane site nie baru ditubuhkan....korang boleh tk cite ezora nie dari episode 29 kat site nie...jgn lupe Vote dan beri comment yer...

Part 1:-



Part 2:-



Part 3:-



Part 4:-

Wednesday, July 9, 2008

Ezora




Hai....site nie sy buat untuk Die Hard Fan drama bersiri cite Ezora nie..oleh kerane sy jugak merupakan fan cite nie maka sy terpanggil untuk membuat satu page untuk semua peminat-peminat cite nie untuk berkongsi pendapat,memberi cadangan,komen atau ape saje yg korang nak sampaikan tentang cite nie....korang jugak boleh tgk cite ezora dari site nie...coz sy tahu byk komplen yg sy dgr berkaitan xbleh tgk kat site tv3...bg mengelak kan site TV3 jem ,korang leh tgk kat sini....
Saye arap korang semua enjoy la dgn ade nye site nie...korang pn boleh vote.....

ok....selamat berhibur......semoga cite ini berakhir dgn ending yg happy..........



-hanz-

Lets Join this Blog Community....