Powered By

Free XML Skins for Blogger

Powered by Blogger

You Can Get What YOu Want Here:

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.......

Only days before their wedding, Reza loses his job, he is so short of money that the wedding is postponed indefinitely. Reza finds another way out by migrating to the big city to find a job that will allow him to return to Ezora and get married. The lovers’ good-bye is surrounded by pain and devastation, but they both know they must stand up for one another… because when love is real it resists anything, even distance.

Cast : Fazura, Beego, Dynas, Zed Zaidi, Fezrul Khan, Diana Rafar, Cat Farish.
Director : Ahmad Idham

-Blog Ezora-

All Tv Series and Movie Here:-
-Siri Tv-
Free Download Tool Software:-
-BITCOMET-
Free Flv Player Software:-
-GOM PLAYER-
advertise your advertisment here:-
-IklanSenang-
Buy 'Kuih Raya:-
-KuihRaya-

-Click to Join Community-

-Click to Join Forum-

Saturday, July 19, 2008

Hai Semua...

Hai...
korang semua ape khabar...hanz nak tye korang punya pendapat dan cadanagn..hanz nak korang bg fed back coz hanz nak tau kelemahan n kekurangan site nie untuk hanz tingkatkan dan mempemajukan blog nie,...pape pn hanz mintak maaf pada korang munkin kadang2 video x buleh tgk...itu mungkin disebabkan connection internet yg x brape stbil....hanz harap koran dapat bersabar

-Komen di sini-

Thursday, July 17, 2008

Ezora Episod 36

ye...mcm mane dgn pendapat korang ek dalam episode kali nie..byk gle persoalan skang kan....adoi....tp xpe yg penting ezora dah jmpe bapak die...korang terpk sesuatu x??
persoalan yg bermain d fkrn hanz... nape adreen cm x ksh je ezora tinggal kt rmh lain? klw btl dia husband ezora, mst dia kisah n bising kn...ni cm "ok-ok " je... betol ke diorang dah kawen atau diorang saje berlakon jew...??

Part 1:-



Part 2:-



Part 3:-



Part 4:-



p/s..sy sudah memperbaiki komen sebelum ini yg mengatakan video nie separuh x nampak...skang insyallah dah memuaskan ati anda...terima kasih en ezi kerana memberi komen yg amat bergune dan membina...jikalau sesape yg ade komen n cadangan jgn malu malu n segan silu untuk mengemukakan nye....sy akan memperbaiki dalam mase kesemasa...have fun.....

Wednesday, July 16, 2008

Ezora Episode 35

Part 1:=



Part 2:-



Part 3:-



Part 4:-

Tuesday, July 15, 2008

Ezora Episode 34

maca-macam dah jadi kan....

Part 1:-



Part 2:-



Part 3:-



Part 4:-

Monday, July 14, 2008

Ezora Episode 33

Part 1:-



Part 2:-



Part 3:-



Part 4:-

Lagu OST Ezora...

kalau korang nak lagu cite ezora ni korang klik ni...

Lepas-the fabulous cats (download)

Lets Join this Blog Community....