Powered By

Free XML Skins for Blogger

Powered by Blogger

You Can Get What YOu Want Here:

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.......

Only days before their wedding, Reza loses his job, he is so short of money that the wedding is postponed indefinitely. Reza finds another way out by migrating to the big city to find a job that will allow him to return to Ezora and get married. The lovers’ good-bye is surrounded by pain and devastation, but they both know they must stand up for one another… because when love is real it resists anything, even distance.

Cast : Fazura, Beego, Dynas, Zed Zaidi, Fezrul Khan, Diana Rafar, Cat Farish.
Director : Ahmad Idham

-Blog Ezora-

All Tv Series and Movie Here:-
-Siri Tv-
Free Download Tool Software:-
-BITCOMET-
Free Flv Player Software:-
-GOM PLAYER-
advertise your advertisment here:-
-IklanSenang-
Buy 'Kuih Raya:-
-KuihRaya-

-Click to Join Community-

-Click to Join Forum-

Thursday, July 10, 2008

Ezora Episode 32

EZORA episod 32
Episod kali ni mmg betul2 suspen. Can't wait for next episode. Pak Zaki kena tembak ngan Oni. Pergelutan antara Leeya ngan Salmah mak Adreen berakhir dengan tragedi (dua2 jatuh tangga). Leeya keguguran dan Kak Sal tertikam ngan pisau. Lagi kisah perkahwinan Ezora ngan Adreen. Ezora tak datang wedding lepas dapat call dari Reza. Oni nak kahwinkan Adreen ngan Nadia lak malangnya cancel atas sebab2 tertentu. Nasib baik time tu Kak Ton bagitau Oni yang Ezora tu cucu dia. Anak kepada Salmah dan pak Zaki. Mak Adreen meninggal. Adreen ajak Ezora lari. Setahun kemudian........bersambung next week.

ape ek akan jd pas nie punye episode...???

Part 1:-



Part 2:-



Part 3:-



Part 4:-

3 comments:

Hana said...

huh episode 32 ni memang mendebarkan.padan muka onni akhirnya kesepian,tu balasan akibat semua perbuatannya dulu..mintak2 lah ezora tu kahwin dgn adreen..hehe suke sangat..padan muka nadia tu,ingat adreen tu nak kahwin dgn dia..penat je siap2..onni terkejut bila kakton g tahu ezora tu cucu onni..kita lihat apa yang akan berlaku lepas ni..jeng3

eyezutt said...

assalamualaikum. kpd pembangun blog, mintak tolong kalo boleh, silalah buat setiap part satu page je (kalo x, xkan youtube, tv3 n gua buat cmtu). ini utk jadikan page laju kalo satu page satu part. kalo sume satu, lambat sume video nak buffer beb! da kalo sume video tgh buffer skali harung. please, make it friendly user ok.

p/s: xsemua kat malaya ni pakai internet speed laju beb. consider that.

hanz said...

la...en eyezutt...en jgn la tekan play untuk semua serentak...en play yg mane en nak tgk je...klu play serentak mmg la jd mcm 2....ok terima kasih kerana beri komen yg membina...sy akan perbetulkan .... terima kasih....

Lets Join this Blog Community....